AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kuran kerim görmek

Kahve falında elinde kuran kerim görmek

Kahve falında elinde kuran kerim görmek büyük paralar kazanacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kuran kerim gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar, tamamlanması gereken resmi veya finansal konular söz konusu olabilir.

Kahve falında elinde kuran kerim görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, içinin ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, iç sıkıntısına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi eline almak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işarettir.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak sağlığını geri kazanacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kuranı kerim görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kuranı kerim görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir