AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi eline almak

Kahve falında kuranı kerimi eline almak

Kahve falında kuranı kerimi eline almak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi eline almak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden verebileceğinden çok daha fazlasını talep etmeye başladığınızın farkında değilseniz bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak çok kötü günler göreceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kuran kerim görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi eline almak hasret çekenlerin birleşeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında elinde kuranı kerim görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, rakiplerini yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kuranı kerim görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kazancını çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir