AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi tutmak

Kahve falında kuranı kerimi tutmak

Kahve falında kuranı kerimi tutmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, iyi şeyler yaşayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, her zaman çok mutlu olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi tutmak gördüyseniz:

  • Gerçekler sizi özgürleştirecektir, bazı konularda duygularınızı daha net tahlil imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerimi tutmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim tutmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi kucaklamak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi suyun içinde görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi yırtık görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kuran kerim görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir