AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim tutmak

Kahve falında kuranı kerim tutmak

Kahve falında kuranı kerim tutmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, makamını garantileyeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim tutmak gördüyseniz:

  • Meydana gelen son olaylar bazı kişilere bakış açınızı değiştirebilir.

Kahve falında kuranı kerimi tutmak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim tutmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi hatmetmek refah düzeyinin düşeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim saklamak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim ezberlemek çok tahsilli bir kişi olacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir