AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran taşımak

Kahve falında kuran taşımak

Kahve falında kuran taşımak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni işlerin geleceğine, yapacağı planların altüst olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiğini söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran taşımak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki şüpheleri veya endişeleri bir kenara bırakın.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, şükrederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı taşımak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında elinde kuran taşımak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran taşımak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimi taşımak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim taşımak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında un taşımak yaptığı işte sivrileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir