AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi taşımak

Kahve falında kuranı kerimi taşımak

Kahve falında kuranı kerimi taşımak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rakipsiz hale geleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi taşımak gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimi taşımak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerim taşımak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne oturmak halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim atmak bol dua edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerim hediye edildiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, ona mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir