AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı taşımak

Kahve falında kuranı taşımak

Kahve falında kuranı taşımak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine delalettir.

Kahve falında kuranı taşımak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yollarını ayıracağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim taşımak hayatının bereketli ve verimli olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi taşımak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde kuran taşımak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine delalettir.

Kahve falında kuran taşımak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, para ve zaman ayıracağına delalettir.

Kahve falında kuranı taşımak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kamyonla ev eşyası taşımak sıkılacağı bir haber almaya, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir