AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim taşımak

Kahve falında kuranı kerim taşımak

Kahve falında kuranı kerim taşımak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, alım gücünde yükselme olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim taşımak gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştırmaya veya sizi tartışmalı ortamlara sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak işinde profesyonel kimse olacağına, zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi taşımak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim taşımak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında kuranı kerim açmak ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına inanılır.

Kahve falında tuvalette kuranı kerim görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kudreti ve cesareti bulacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerim öğretmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, borçlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi düştüğünü görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir