AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç tutmak

Kahve falında kılıç tutmak

Kahve falında kılıç tutmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, onun her zaman başında olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kılıç tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların değişmemesinden sıkılıyorsanız, değişmeye başladığını fark edeceksiniz.

Kahve falında kılıç tutmak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında elinde kılıç tutmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıç balığı tutmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla savaş yapmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla ölmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, birçok işin birlikte yapılacağına işarettir.

Kahve falında altın kılıç almak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kılıç asker görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir