AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kaplumbağa görmek

Kahve falında elinde kaplumbağa görmek

Kahve falında elinde kaplumbağa görmek sürekli yerinde sayacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında elinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren herhangi bir konuda etkisi olabilecek kişileri etkilemek istiyorsanız daha gayretli olmanız gerekiyor.

Kahve falında kaplumbağa eline almak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağayı eline almak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kaplumbağa görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, nazara geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elinde kaplumbağa görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında kaplumbağa görmek rahat bir hayat süreceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında pembe kaplumbağa görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir