AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağayı eline almak

Kahve falında kaplumbağayı eline almak

Kahve falında kaplumbağayı eline almak borçlanıp, hasta olacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kafasını rahatlatacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, sorunlarının son bulacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağayı eline almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal maceralar yüzünden aşırı harcama yapma meylindesiniz.

Kahve falında birinin elinde kaplumbağa görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kaplumbağa eline almak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında elinde kaplumbağa görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağayı eline almak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa öldüğünü görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağayı uçarken görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, sağlıklı ve zinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa heykeli görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir