AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa eline almak

Kahve falında kaplumbağa eline almak

Kahve falında kaplumbağa eline almak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa eline almak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren olumlu haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin elinde kaplumbağa görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Kahve falında elinde kaplumbağa görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağayı eline almak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa eline almak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış kaplumbağa görmek işsiz ise işe gireceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kaplumbağası sevmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yemek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir