AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Sakin kalmaya çalışın.

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın ısırdığını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa ısırmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa ısırdığını görmek garanti olacak makama oturacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa eline almak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağayı eline almak kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kaplumbağa görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde kaplumbağa görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir