AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde ekmek taşımak

Kahve falında elinde ekmek taşımak

Kahve falında elinde ekmek taşımak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında elinde ekmek taşımak gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olabilir veya olaylarla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında elinde ekmek taşımak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla ekmek taşımak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında ekmek taşımak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek taşımak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında elinde su taşımak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında elinde yemek taşımak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde yük taşımak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir