AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kalp tutmak

Kahve falında elinde kalp tutmak

Kahve falında elinde kalp tutmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, siparişlerinin çoğalacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kalp tutmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmak yerine kendinizi değiştirmeye veya kişisel gelişim çalışmalarına eğilmeniz daha yararlı sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında elinde kalp tutmak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında kalp tutmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında eline kalp almak tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kalp görmek hem de sevdiklerinin olacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kalp taşımak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yenisinin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı elinde tutmak büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karşı cinsin elini tutmak sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir