AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp taşımak

Kahve falında kalp taşımak

Kahve falında kalp taşımak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında kalp taşımak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi bağlantılı ilişkilerinizde olumlu değişiklikler var.

Kahve falında elinde kalp taşımak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp taşımak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalp sembolü görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalpte yara görmek para sıkıntısı çekeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulur.

Kahve falında kalp şeklinde yüzük görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına inanılır.

Kahve falında kalpten bıçaklanmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalp resmi görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına inanılır.

Kahve falında annenin kalp krizi geçirdiğini görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir