AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline kalp almak

Kahve falında eline kalp almak

Kahve falında eline kalp almak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, donatacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline kalp almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan girdiğiniz veya girmeyi planladığınız maceralarda diğerleriyle aynı şekilde düşünmüyor olabilirsiniz.

Kahve falında elinde kalp taşımak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına inanılır.

Kahve falında eline kalp almak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kalp tutmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, makbul olan mallara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kalp görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kalp görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında kırık kalp görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kalpli balon görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında pembe kalp görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir