AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kaka görmek

Kahve falında elinde kaka görmek

Kahve falında elinde kaka görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında elinde kaka gördüyseniz:

  • İnsanların sizi hiçbir zaman kaybetmeyeceklerini düşünmesini engellemek için değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında eline kaka yapmak üzerinde kafa yoracağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaka nın eline bulaştığını görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kakasını eline almak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kakasını eline almak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet eder.

Kahve falında ele kaka yapmak her zaman çok mutlu olacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaka eline almak gözden düşeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında eline kaka bulaşmak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kakayı eline almak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir