AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka nın eline bulaştığını görmek

Kahve falında kaka nın eline bulaştığını görmek

Kahve falında kaka nın eline bulaştığını görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kaka nın eline bulaştığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ifade etmeniz gerekiyor, eksikler olabilir.

Kahve falında kaka nın eline bulaştığını görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında kaka bulaştığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, canla başla çalışacağına işarettir.

Kahve falında bokun eline bulaştığını görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestin eline bulaştığını görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalettir.

Kahve falında kakayı eline almak eve huzur dolacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaka eline almak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kakasını eline almak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kaka görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir