AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kakasını eline almak

Kahve falında kendi kakasını eline almak

Kahve falında kendi kakasını eline almak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, böylece yüzünün güleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında kendi kakasını eline almak gördüyseniz:

  • Siz bir Kadınsanız durum daha farklıdır.

Kahve falında eline kaka bulaşmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kakasını eline almak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kakasını eline almak sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kakayı eline almak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kaka eline almak güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında kaka nın eline bulaştığını görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına inanılır.

Kahve falında eline kaka yapmak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet eder.

Kahve falında ele kaka yapmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir