AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakasını eline almak

Kahve falında kakasını eline almak

Kahve falında kakasını eline almak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kakasını eline almak gördüyseniz:

  • Bir çok başarılı çalışma gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında kaka nın eline bulaştığını görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ele kaka yapmak fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kakasını eline almak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kaka eline almak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine inanılır.

Kahve falında eline kaka yapmak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kakasını eline almak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kakayı eline almak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eline kaka bulaşmak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir