AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakayı eline almak

Kahve falında kakayı eline almak

Kahve falında kakayı eline almak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına tabir olunur.

Kahve falında kakayı eline almak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında kakayı eline almak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, hasretliğin biteceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kaka görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ele kaka yapmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında eline kaka yapmak saygın biri olacağına, zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka eline almak açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, özel hayatında mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kakasını eline almak bir yere taşınmaya, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet eder.

Kahve falında kakasını eline almak hayır vereceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eline kaka bulaşmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir