AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline kaka bulaşmak

Kahve falında eline kaka bulaşmak

Kahve falında eline kaka bulaşmak acılarını dindireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, şifa göreceğine, canını sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline kaka bulaşmak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Kahve falında eline kaka bulaşmak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında kakaya bulaşmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka bulaşmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet eder.

Kahve falında eli boka bulaşmak maddi kayba uğrayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine yorulur.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak durgun giden işlerin açılacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne çamur bulaşmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında insan dışkısına bulaşmak iş hayatının tamamen bozulacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir