AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka eline almak

Kahve falında kaka eline almak

Kahve falında kaka eline almak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, önün açılacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kaka eline almak gördüyseniz:

  • Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında eline kaka yapmak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline kaka bulaşmak azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında ele kaka yapmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka eline almak hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kakasını eline almak evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine delalet eder.

Kahve falında kakasını eline almak uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında kakayı eline almak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kaka nın eline bulaştığını görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir