AnaSayfa / Genel / Kahve falında haç takmak

Kahve falında haç takmak

Kahve falında haç takmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, en yüksek makamlara oturacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine yorulur.

Kahve falında haç takmak gördüyseniz:

  • Kafanızı bir biçimde rahatlamak sizin çok faydalı olabilir.

Kahve falında haç takmak doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında elinde haç görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters haç görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın haç görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş haç görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gamalı haç görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yanan haç görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında haç sembolü görmek fal sahibinin kazancının artacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir