AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde diken görmek

Kahve falında elinde diken görmek

Kahve falında elinde diken görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında elinde diken gördüyseniz:

  • Dengeyi kurmanız gerekiyor.

Kahve falında ele diken batmak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında eline diken çıkarmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet eder.

Kahve falında ellerine diken batmak itibarını geri kazanacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde diken görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında eline diken battığını görmek cebinin para göreceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline gül dikeni batmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak tamamlanmadan kalacağına, işlerine bereket geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir