AnaSayfa / Genel / Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak

Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak

Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak gördüyseniz:

  • Sağlam bir iş birliğiniz ya da ilişkiniz istikrarlı ya da dengede kalmanıza yerdım edebilir.

Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eline diken çıkarmak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak zengin için yoksulluğa, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında topuktan diken çıkarmak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında ayaktan diken çıkarmak layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elden diken çıkarmak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında parmağından diken çıkarmak birçok kişiye yardım edeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücuttan diken çıkarmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir