AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde değnek görmek

Kahve falında elinde değnek görmek

Kahve falında elinde değnek görmek yeni mallara kavuşacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde değnek gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında elinde değnek görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında elinde değnek tutmak yokluk içine düşeceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında değnek tutmak verimli ve bereketli işler yapacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun değnek görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında değnekle dövmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birini koltuk değnekleriyle görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, başarı için fırsatların artacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk değneği görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk değnekli birini görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir