AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun değnek görmek

Kahve falında uzun değnek görmek

Kahve falında uzun değnek görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun değnek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri taşıdıkları görüntüsü veren kişilerin asıl yüzleri ortaya çıkabilir.

Kahve falında uzun değnek görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında kol değneği görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında değnek tutmak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işaret eder.

Kahve falında değnekle dövmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk değnekli birini görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sihirli değnek görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, borçların artacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz değnek görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında birini koltuk değnekleriyle görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir