AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk değnekli birini görmek

Kahve falında koltuk değnekli birini görmek

Kahve falında koltuk değnekli birini görmek çok daha büyük adımların atılacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, en büyük acılarının dineceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk değnekli birini gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında koltuk değnekli adam görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini koltuk değnekleriyle görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk değneği görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında koltuk değnekli birini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun değnek görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında değnek tutmak kaybetmeyi göze alamayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında elinde değnek tutmak tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz değnek görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir