AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk değneği görmek

Kahve falında koltuk değneği görmek

Kahve falında koltuk değneği görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk değneği gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Kahve falında birini koltuk değnekleriyle görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında koltuk değnekli birini görmek rahat bir hayat yaşayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk değneği görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk değnekli adam görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında kol değneği görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında sihirli değnek görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde değnek tutmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz değnek görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir