AnaSayfa / Genel / Kahve falında değnekle dövmek

Kahve falında değnekle dövmek

Kahve falında değnekle dövmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında değnekle dövmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya özel ilişkilerinizde işler yavaş akmaya başlıyor.

Kahve falında değnekle dövmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çoban değneği görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk değneği görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında koltuk değnekli birini görmek durumunuzun iyileşeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun değnek görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kol değneği görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine delalet eder.

Kahve falında elinde değnek görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz değnek görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir