AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini koltuk değnekleriyle görmek

Kahve falında birini koltuk değnekleriyle görmek

Kahve falında birini koltuk değnekleriyle görmek iyi zamanlar geçireceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, zengin bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına işaret eder.

Kahve falında birini koltuk değnekleriyle gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Kahve falında koltuk değnekli adam görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında koltuk değnekli birini görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk değneği görmek takdir toplayacak işler yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini koltuk değnekleriyle görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında elinde değnek görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına inanılır.

Kahve falında çoban değneği görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sihirli değnek görmek yeni mallara kavuşacağına, şartlarının da zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında elinde değnek tutmak çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir