AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde değnek tutmak

Kahve falında elinde değnek tutmak

Kahve falında elinde değnek tutmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde değnek tutmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında elinde değnek tutmak iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında değnek tutmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde değnek görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında kol değneği görmek parasal anlamda rahat edeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sihirli değnek görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında değnekle dövmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında birini koltuk değnekleriyle görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz değnek görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir