AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bıçaklı birini görmek

Kahve falında elinde bıçaklı birini görmek

Kahve falında elinde bıçaklı birini görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında elinde bıçaklı birini gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında kendi elinde bıçak görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanın elinde bıçak görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin elinde bıçak görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde bıçakla koşmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın elinde bıçak görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek geçiminin güçleşeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin elinde bıçak görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir