AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın elinde bıçak görmek

Kahve falında düşmanın elinde bıçak görmek

Kahve falında düşmanın elinde bıçak görmek bolluk ve bereket göreceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, hayatının iyileşeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanın elinde bıçak gördüyseniz:

  • Artık, harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında düşmanın elinde bıçak görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak hayatının tamamen altüst olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet eder.

Kahve falında düşman tarafından bıçaklanmak rütbesinin artacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında düşmanın bıçağını kırmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana bıçak çekmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanının elini sıkmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, üstün başarılar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın elinde silah görmek kazancının da aynı oranda artacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir