AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin elinde bıçak görmek

Kahve falında kardeşinin elinde bıçak görmek

Kahve falında kardeşinin elinde bıçak görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin elinde bıçak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kardeşinin elinde bıçak görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin bıçaklandığını görmek kendisine kızacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşi tarafından bıçaklandığını görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşini bıçaklanmış görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya işarettir.

Kahve falında erkek kardeşinin bıçaklandığını görmek kişinin iyi hale geleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin sırtından bıçaklandığını görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kardeşi tarafından bıçaklanmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kardeş tarafından bıçaklanmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir