AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ele koşmak

Kahve falında el ele koşmak

Kahve falında el ele koşmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ömür boyu devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el ele koşmak gördüyseniz:

  • Bazı ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında elleri üstünde koşmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine delalettir.

Kahve falında elinde bıçakla koşmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında el ele koşmak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle el ele koşmak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerinin üzerinde koşmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elleri üzerinde koşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında labirentte koşmak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yalınayak koşmak yeterli kimse haline geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir