AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin üzerinde koşmak

Kahve falında ellerinin üzerinde koşmak

Kahve falında ellerinin üzerinde koşmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, birçok engelin aşılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerinin üzerinde koşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Kahve falında ellerinin üzerinde koşmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında elleri üzerinde koşmak hastalığının düzeleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle el ele koşmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında elleri üstünde koşmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Kahve falında elinde bıçakla koşmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işarettir.

Kahve falında el ele koşmak girişimlerde bulunacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarışta koşmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda koşmak sıkıntının günden güne artacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir