AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının elinde bıçak görmek

Kahve falında kadının elinde bıçak görmek

Kahve falında kadının elinde bıçak görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının elinde bıçak gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Kahve falında eli bıçaklı kadın görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kadının elinde bıçak görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın tarafından bıçaklanmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklı kadın görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, iş hayatında başarılı olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kadının bıçaklandığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına işarettir.

Kahve falında bir kadın tarafından bıçaklanmak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçaklanmış kadın görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının bıçaklandığını görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, üzüntü yaşamaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir