AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle el ele koşmak

Kahve falında sevdiğinle el ele koşmak

Kahve falında sevdiğinle el ele koşmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle el ele koşmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında sevdiğinle el ele koşmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında elinde bıçakla koşmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, oldukça uzun bir yolculuğa alamet etmektedir.

Kahve falında el ele koşmak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleri üstünde koşmak kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ellerinin üzerinde koşmak sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında elleri üzerinde koşmak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin arkasından koşmak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin peşinden koşmak ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir