AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle el ele dolaşmak

Kahve falında biriyle el ele dolaşmak

Kahve falında biriyle el ele dolaşmak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle el ele dolaşmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacın ardından yapmak istediğiniz hamleyi yapmanız zor olabilir veya ortam gerilebilir.

Kahve falında bir erkekle el ele dolaşmak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, rahat şekilde geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde bıçakla dolaşmak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle el ele dolaşmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında mezar dolaşmak elini eteğini hayattan çekeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeyi dolaşmak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin odalarını dolaşmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine tabir olunur.

Kahve falında dağda dolaşmak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında sahilde dolaşmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir