AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle el ele dolaşmak

Kahve falında bir erkekle el ele dolaşmak

Kahve falında bir erkekle el ele dolaşmak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, parasının ve malının da artacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkekle el ele dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazen hayat hepimizi haddinden fazla yoruyor.

Kahve falında bir erkekle el ele dolaşmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında elinde bıçakla dolaşmak kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle el ele dolaşmak hırpalanacağına, darp edileceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin erkekle el ele tutuşmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek eli tutmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evli erkeğin elini tutmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin bir erkeğin elini tutmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir