AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde beyaz çiçek görmek

Kahve falında elinde beyaz çiçek görmek

Kahve falında elinde beyaz çiçek görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce, yeni gelişmelerin ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında elinde beyaz çiçek görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, konferans ve seminerlere katılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında elinde çiçekle birini görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında elinde çiçek tutmak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin el çiçeği görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün elinde çiçek görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, haneye dertlerin gireceğine  alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde çiçek görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına işarettir.

Kahve falında elinde bir demet çiçek görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir