AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kem gözlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir.

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde beyaz çiçek görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde çiçek açtığını görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde çiçek görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yanlışlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında elinde bir demet çiçek görmek başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında birinin elinde çiçek görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde çiçekle birini görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde gelin çiçeği görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir