AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bir demet çiçek görmek

Kahve falında elinde bir demet çiçek görmek

Kahve falında elinde bir demet çiçek görmek stresten uzaklaşılacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında elinde bir demet çiçek gördüyseniz:

  • Sakin kalmakta fayda var.

Kahve falında elinde bir demet çiçek görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında demetle çiçek görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında çiçek demeti yapmak hayallerinin suya düşeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında çiçek demeti görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında demet demet çiçek görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı çiçek demeti görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir demet beyaz çiçek görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir demet sarı çiçek görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir