AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde çiçekle birini görmek

Kahve falında elinde çiçekle birini görmek

Kahve falında elinde çiçekle birini görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde çiçekle birini gördüyseniz:

  • Pozitif bakış açınızı korumalısınız.

Kahve falında elinde çiçek açtığını görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında başkasının elinde çiçek görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ölünün elinde çiçek görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde beyaz çiçek görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, sevap işlemek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında elinde gelin çiçeği görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde çiçek tutmak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin elinde çiçek görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir