AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde çiçek tutmak

Kahve falında elinde çiçek tutmak

Kahve falında elinde çiçek tutmak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, kendi işinin patronu olunacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında elinde çiçek tutmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeden önce işlerinizi bitirmeniz gerekiyor.

Kahve falında elinde çiçek tutmak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinin çiçeğini tutmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek tutmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında elinde tabanca tutmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sımsıkı el tutmak kazancınızın artacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinin elini tutmak sorunların teker teker aşılacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Kahve falında sol eli tutmak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir