AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde çiçek görmek

Kahve falında ölünün elinde çiçek görmek

Kahve falında ölünün elinde çiçek görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, bazen fakirlik görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde çiçek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Kahve falında ölünün elinde çiçek görmek bolluğa kavuşacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına alamet eder.

Kahve falında elinde beyaz çiçek görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde çiçek görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde gelin çiçeği görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, işlerinizin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde çiçek açtığını görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde çiçekle birini görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalettir.

Kahve falında elinde bir demet çiçek görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir