AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bardak kırmak

Kahve falında elinde bardak kırmak

Kahve falında elinde bardak kırmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde bardak kırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size danışan veya tavsiyelerinize kulak veren kişiler olabilir.

Kahve falında elinde bardak kırmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Kahve falında su bardağı kırmak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içki bardağı kırmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında başında bardak kırmak falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bardak yıkarken kırmak ekmek kapılarının kapanacağına, içinin kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinde bardak kırmak kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sinirle bardak kırmak bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir